Bu kareler şaşkına çeviriyor
Eski özel harekat polisi meslektaşlarını...
Dünyaya Rezil Olduk
Polis Araçlarını Yaktılar
Malatya-Hekimhan'da 1957'de doğan Oktay, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1975 yılında polis kolejinden, 1978 yılında da Polis Akademisi'nden mezun oldu. Erzincan, Kars, İstanbul, Afyonkarahisar ve Bingöl'de görev yapan Oktay, 23. Dönem Özel Harekat Kursunu başarıyla tamamlamasının ardından 1994-1997 yıllarında Diyarbakır'da görev yaptı.
1997 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı görevine atanan Oktay, evli ve biri kız üç çocuk babasıydı.
Görevi esnasında çok sayıda taltif ve takdirname alan Oktay, Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası sahibiydi.
İntihar girişiminde bulunan Behçet Oktay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
YorumlarToplam 7 yorum mevcut
murat yeniceli @can bağdat 4 ay önce yorumlandı
hekimhanli olarak gurur duyuyorum.başkanım herzeman kalbimizdesin.seni unutmayacağız.......
akın can 5 ay önce yorumlandı
malatyalı olarak gurur duyuyorum faili belirlensin öcün alınacak başkanım herşey meslek değil şerefle bitirilmesi gereken tek meslek hayattır
mustangl 6 ay önce yorumlandı
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.türk emniyet teşkilatının,olağanüstü polislerinden birisi olan behçet oktay'ın,nasıl katledildiğine dair henüz bir bilgi yok,net olarak altı çizilen,intihar girişimi.şayet,hukuk varsa,hukukun üstünlüğü tartışılmazsa,bu ülkede vatansever hakim ve savcılar varsa,bu dosyanın,rafından indirilmesi ve araştırılması gerektiği inancındayım.hatırlatmak isterim,aselsan mühendislerinin de ölümlerine intihar denildi,ancak ilk etapta bir mühendisin bilirkişi raporu,olayın cinayet olduğunu net olarak ortaya koydu,sıra diğer mühendislerin akıbetlerinin çözülmesinde.behçet başkanı,kim veya kimler,hangi maksatla öldürdüler,her türk vatandaşı gibi,benim de bilmek hakkım.kimse,intihar hikayesi arkasına saklanmasın,gerçekler ortaya çıkmalı,çıkarılmalı.başkanımın kederli ailesine de tüm emniyet dahili ve harici sevenlerine de başsağlığı dileklerimi yineliyorum.nur içerisinde yat başkanım.
mete türk 2 yıl önce yorumlandı
ALLAHTAN rahmet diliyorum behcet baskanıma rahat uyu baskanım kanın yerde kalmaz
aydın aykut 2 yıl önce yorumlandı
Bırakın teskılata böyle bir ınsanın gelmesını.yeryuzune gelen ender ınsan .vatansever,asalet ,nezaket, vs vs vs hepsını bır ınsanda bulmak zor .Mudurum nur ıcınde yat sıze uzanan eller bu dunyada olmasa bıle allah katında cezasını gorecekdır ..Makam mevkı ıcın degıl gogsundekı ay yıldız ıcın savasdı , kac kısı boyle asskla selam verır sızı ozluyoruz mudurum..arz ederım
akın can 2 yıl önce yorumlandı
turgut özal,eşref bitlis,behçet oktay onlar malatyanın gülleri ydi mekanları cennet olsun millet ve devlet sevdası yolunda ölmek de güzel ama bu sevdayı kansızlar bilemez
can bağdat 2 yıl önce yorumlandı
evt...bunun intihar olduğuna kargalar bile güler...bu behcet oktay bir aslan... hiç aslan intihar edermi bu tarzı bile sectiğini düşünsek bile yine bir görev için yapılmış hareket tir...aslanlarda psikolojikl bozukluk görülmez..rahmetlinin selamını gösteren resme bakan herkes anlar..allah rahmet eylesin