Diyarbakır’da 1 özel harekat polisi...
13 Yeni Büyükşehir Geliyor
Şehitlere Veda
Bu kareler şaşkına çeviriyor
Almanya'nın Elmshorn kentinde bir Türk-Alman kültür derneğini çok gürültü yaptığı gerekçesiyle kundaklayan 41 yaşındaki bir Alman, Itzehoe Eyalet Mahkemesi tarafından 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Savcılık, sözkonusu kişinin cinayete teşebbüs suçundan da yargılanmasını talep ederek, bu kişinin 6 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep etmişti.
Mahkeme ise, yargılanan kişiyle dernek yetkilileri arasında uzunca bir zamandan beri gürültü nedeniyle bir kavganın yaşanmış olduğunu dikkate alarak, sanığı sadece kundaklama suçundan yargıladı.
Savcılık, temyize gidilmesi konusunda düşüneceklerini açıklarken, davaya taraf olanların, olayın yabancı düşmanlığından kaynaklanmadığı konusunda görüş birliği içinde olduğu bildirildi.
Haber Kaynağı : Haber7.com
NATO zirvesi Chicago'da başladı
İtalya'da 5,9 büyüklüğünde deprem: En az...
Rusya’da okul otobüsü uçuruma yuvarlandı:...
Davutoğlu'ndan müjde: Türk gazeteciler Tahran'a...
Tayland'da 68. kattan düşen 3 işçi öldü
Balayına giderken başına gelmeyen kalmadı
Moskova’da Putin karşıtı gösteride 250...
Suriye'de havan topu saldırısı: 11 ölü
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!