22 Mayıs 2012 Salı

THY, Afganistan havayolu ile anlaştı

Türk Hava Yolları (THY) ile Afganistan Havayolları Ariana arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

08 Şubat 2012 Çarşamba 12:12
THY, Afganistan havayolu ile anlaştı

İki havayolu şirketi arasındaki işbirliğini içeren anlaşma, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile Ariana Üst Yöneticisi (CEO) Naser Ahmet Hakimi tarafından THY Teknik A.Ş'de düzenlenen törenle imzalandı.

Törende konuşan Kotil, Afganistan'a uçan ilk havayolu şirketinin THY olduğunu hatırlatarak, söz konusu anlaşma ile iki havayolu arasındaki işbirliğinin daha da gelişeceği ve THY'nin Ariana'nın seferlerini arttırmasında, planlama, pazarlama, marka oluşturma ve teknik altyapının kurulmasında destek vereceğini söyledi.

Hakimi de Ariana'nın genişleme planları bulunduğunu ve iç hat uçuşları için de ihtiyaçların arttığını kaydetti.

Afganistan'ın çok geliştiğini ve problemlerini çözdüğünü ifade eden Hakimi, THY ile yapılacak işbirliğinin kendileri için stratejik açıdan önemli olduğunu vurguladı.

Kotil, Hakimi'ye THY'nin bir uçak maketi ile işlemeli bir sürahi hediye etti.

İmzalanan anlaşmaya göre, Ariana ve THY ticari anlaşmalar, uçak bakım ve eğitim konularında işbirliğini geliştirecek.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Cumhurbaşkanımıza sorulmasını istediğiniz konu ne olmalı ?

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV