24 Mayıs 2012 Perşembe

Hadise Karadeniz'i coşturacak!

15.Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alacak sanatçılar belirlendi. Festivalin son Hadise ve Marsis Gurubu sahne alacak.

17 Şubat 2012 Cuma 12:13
Hadise Karadeniz'i coşturacak!

Düzce'nin Karadeniz'e açılan pencereli Akçakoca'da temmuz ayında yapılacak olan festival yıla damgasını vuracak. 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Akçakoca Parlayan Kent Kültür Ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne olacak. Birbirinden güzel programların yanı sıra akşamları da ünlü sanatçılar halk konseri verecek. Festivalde sahne alacak olan sanatçılarda belirlendi. Buna göre birinci akşam Bayar Şahin ve Mustafa Ceceli, ikinci gününde Grup Gripin ve Bengü, üçüncü gününde ise Marsis Grubu ile Hadise sevenleriyle buluşacak.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, festivalin Akçakoca'nın turizmine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, festivale yönelik hazırlıkların başladığını kaydetti.

İHA

Haber Kaynağı : Haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    YAZARLAR Tümü

    GAZETE MANŞETLERİ

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Cumhurbaşkanımıza sorulmasını istediğiniz konu ne olmalı ?

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV