24 Mayıs 2012 Perşembe

Başbakan Erdoğan'ın çocuk sevgisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldıktan sonra bir çocuğu kucağına alarak sevdi. Vatandaşlar da Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

13 Ocak 2012 Cuma 14:45
Başbakan Erdoğan'ın çocuk sevgisi

Başbakan Erdoğan Atatürk Havalimanı'ndaki programının ardından Cuma namazını kılmak için Başakşehir'deki Tunahan Camii'ne geldi. Namazı kılan Erdoğan beraberindekilerle camiden çıktı. Vatandaşların alkışları arasında makam aracına doğru yönelen Erdoğan, yanındakilerle bir süre sohbet etti. Erdoğan bu sırada yanına çağırdığı bir anne ve kucağındaki çocukla ilgilendi.

Çocuğu kucağına alarak seven Erdoğan bir de hediye verdi.Erdoğan bir bayan ile de yakından ilgilendi. Makam aracına binen Erdoğan alkışlar arasında camiden ayrıldı.

CİHAN

Haber Kaynağı : Haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    YAZARLAR Tümü

    GAZETE MANŞETLERİ

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Cumhurbaşkanımıza sorulmasını istediğiniz konu ne olmalı ?

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV