24 Mayıs 2012 Perşembe

Baydemir'den KCK operasyonuna sert tepki

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 17 şehirde 102 noktada eş zamanlı düzenlenen KCK operasyonlarına sert tepki gösterdi.

13 Ocak 2012 Cuma 16:48
Baydemir'den KCK operasyonuna sert tepki

BDP Diyarbakır İl Başkanlığı'nda yapılan aramaları izlemek üzere parti binasına gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de yaşayan ve vicdan sahibi olanlara tek bir sorusunun olduğunu belirten Baydemir, "Cuntanın faşizmden, cuntanın polis devletinden ve polis devletinin faşizmden ne farkı var? Çok açık ve net söylüyorum, faşizm gün gelecek kaybedecek. Kazanan sadece ve sadece adalet, özgürlük ve onurlu barış olacak" dedi.

Soruları yanıtsız bırakan Baydemir, operasyon kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (DİSKİ) baskın yapıldığını söyleyerek, ayrıldı. Baydemir, daha sonra DİSKİ'ye geçerek yetkililerle görüştü.

İHA

Haber Kaynağı : Haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    YAZARLAR Tümü

    GAZETE MANŞETLERİ

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Cumhurbaşkanımıza sorulmasını istediğiniz konu ne olmalı ?

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV