Jandarma bölgesinden
Bursa Emniyet Müdürlüğüne geçen Yeniceabat, Dereçavuş, Armutköy, İsmetiye, Demirtaş Cumhuriyet, Demirtaş
Sakarya, Demirtaş Barbaros, Akçalar Zafer, Akçalar Kurtuluş, Hasanağa, Hasanağa Kızılcıklı, Kayapa Çamlık, Kayapa İstiklal, Kayapa Zafer, Görükle Kurtuluş ve Görükle Zafer Mahallesi muhtarları, polisle bir araya geldi.
Toplantıda konuşan
Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bundan sonra her mahallede bir polis görevlendireceklerini ve vatandaşların bütün sıkıntılarını mahalle polisine bildireceğini söyledi. Kahya, "Teşkilat olarak önleyici polislik hizmetlerine önem veriyoruz. Önleyici polislik hizmetleri dünyada revaçta olan bir anlayış. Biz, toplumun da desteğini alarak başarılı oluyoruz. Burada sizlerin polise destek vermesi çok önemli çünkü emniyet halk ile iç içedir. Örneğin bir mahallede olan bir olaya polis
ekiplerimiz 5 dakika içersinde müdahale edebiliyor. Bundan sonra mahallenizde olan sıkıntıları da görevli polislerimizle paylaşabilirsiniz. Mahallenizde yanmayan bir sokak lambası, insanların zarar gördüğü bir çukur varsa bunları mahalle polisinize bildirebilirsiniz. Her mahallede görevli bir polisimiz olacak. Bu tür sorunları ona iletirseniz ilgili kurumlarla irtibata geçilip sorununuz çözülecektir. Onun dışında zaten devriye gezen ekiplerimiz muhtemel bir olaya çok kısa sürede müdahale edecektir" dedi.
Mahalle muhtarları ise emniyetin çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
YorumlarToplam 2 yorum mevcut
egemen 3 ay önce yorumlandı
bence polisimiz suçla mücadele etse daha iyi olur.elektik arıza,yolda ki çukur vs vs hepsinin kontrolünü yapan bir kurum var onlarda görevlerini yapsınlar.her şeyi polisimiz mi yapacak.
özgür ALTINTAŞ 3 ay önce yorumlandı
sayin müdürüm önleyici hizmetler benim anladiğim kadar ve bize öğretilen suç olmadan önce suçu önlemek için yapilan çalişmalar bilmekteyiz, sizin yaptiğiinz işleri polis yaparsa mahalle muhtarları ne iş yapacak,onların işine karşı saygısızlık olmaz mı .